2014. február 13., csütörtök

Első szárnybontogatásaink a szélesebb nyilvánosság felé

Halihó! :)

Ma is itt vagyunk, hogy újabb infókkal szolgáljunk az akcióinkat, illetve a verseny előrehaladtát illetően. JUHÉÉÉ!!! :)

Mai akciónk egyben az első komolyabb próbálkozásunk is volt, hogy szélesebb közönséghez juttasuk el a demokrácia, illetve a No Hate Speech mozgalom hírét, valamint a mi saját nézőpontjainkat. Na, de hogy a lényegre térjünk, mit is csináltunk ma? No, mindjárt megtudjátok :)
Valami olyasmit, amit senki sem csinál szivesen a mi korunkban (és hát egyáltalán, bármilyen korban): hajnalok hajnalán felkeltünk. De miért? Hát, hogy plakátokat ragasszunk fel mindenfelé a városban! Illetve, hogy egész pontosak legyünk: azokat a képeket ragasztottuk fel, amelyek a csütörtöki akciónk során felhasználásra kerültek.
Pesszimizmussal teli szivvel indultunk útnak kora reggel az akkor még éppen csak ébredező városban. Őszintén megvallva, nem sok jó visszajelzést vártunk. DE, kellemesen csalódtunk, amikor is még csak 4-5 képet ragasztottunk fel, ám máris láttunk embereket, akik megálltak megnézni, hogy mik azok a papirok. :)

Néhány ilyen "transzparenst" (vagy minek is nevezzem őket) le is fényképeztünk a városközpontban:





...sajnos valaki nem figyelt oda, amikor mondtuk, hogy ne dobják el a lapokat...igy a "TOGETHER" sajnos lemaradt...






bye,
A Makrokozmosz Albatroszai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése